interton logo

2018. március 7-9 között a Dürer Rendezvényteremben került megrendezésre az INTERTON Egyetem Labor, melynek keretében d&b audiotechnik képzésen vettek részt az érdeklődők. A képzést a d&b audiotechnik munkatársai tartották.

A jelentkezők az első napon a d&b audiotechnik V7P és V-SUB, Y7P és Y-SUB, E8 és B4-SUB, illetve a V8 és V-SUB bemutatóján vettek részt. A második napon az R1 és az ArrayCalc szoftverek, illetve a D80 végerősítő ismertetésére és oktatására került sor. A harmadik napon a „V” széria riggelése és bemutatása, valamint az ArrayProcessing program alkalmazása volt az oktatás témája.

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang-, fény- és vizuáltechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com
 • Hírlevél

Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbiak szerint érheti el.